Geld maken

Veel websites behandelen manieren om snel rijk te worden of veel geld te verdienen. Vaak beloven ze heel veel, maar moet je eerst geld betalen om een boek te kopen. Kijk uit om te snel een lesmethode of een boek te kopen. Er is namelijk ook heel veel informatie gewoon gratis beschikbaar op het internet.

Schrijf artikelen of blogs en verdien met reclame

Erg veel mensen enthousiast over het zogenaamde affiliate-model. In de kern werkt dit model als volgt; schrijf artikelen of blogs, plaats daar reclame bij, en verdien met de advertentie-inkomsten. En dit is eenvoudiger dan velen denken.

Artikel of blog schrijven

Schrijf af en toe een artikel of een blog. Dit kan op een eigen website (zoals de site die je nu bekijkt!), op een artikelensite (infonu.nl, ekudos.nl, leerwiki.nl) of op een algemene blogsite (blogspot, blogger, etc.). Het maakt eigenlijk niet veel uit waarover je schrijft, zolang het maar interessant en relevant is. Bedenk wat jij interessant vindt, of het nu vissen, borduren of vogels spotten is, en schrijf er een leuk artikel over. Zorg dat je een autoriteit wordt op dit gebied op internet.

Reclame plaatsen

Je kan bij je artikel reclame plaatsen. Dit kan eenvoudig via Google Adsense of via een van de affiliatenetwerken. De bekendste zijn M4N/Zanox en Daisycon. Daarnaast heb je Tradetracker en Tradedoubler. Je kan met een simpele code een advertentie op je website, blog of artikel plaatsen. En als een bezoeker dan op die advertentie klikt, dan krijg jij een deel van de advertentieinkomsten.

Verdien!

Heb je wat artikelen geschreven, en heb je wat links uitgewisseld met relevante andere websites en auteurs? Dan zou je – als het goed is – vanzelf meer bezoekers moeten krijgen. En bij meer bezoekers, is de kans groter dat deze af en toe op een advertentie klikken. En zo kan je gaandeweg een aardig zakcentje verdienen.

Ontspannen

Het leuke aan het affiliate-model is dat je op elk moment en op elke plek eraan kan werken. En deze vrijheid kan heel ontspannen zijn. ‘s-ochtends even een artikel schrijven, en ‘s-middags lekker naar buiten gaan. Of ‘s-avonds in een verloren uurtje een ingeving schrijven.

Meer weten? De website Geldgorilla heeft leuke artikelen hoe je dit in de praktijk kan doen.

Bookmark and Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *