Gemiddeld gezin kan euro 1.621 besparen

Besparen op de vaste lasten

De meest effectieve manier om te besparen op de uitgaven is door te snijden in de vaste lasten. Uit onderzoek van BespaarWijzer blijkt dat een Nederlands gezin gemiddeld €1.621 per jaar kan besparen aan telecomdiensten, energie en verzekeringen. Dit zijn besparingen waarvan u in het dagelijkse leven geen last hebt, want het wordt goedkoper zonder op kwaliteit van de producten en diensten in te hoeven leveren.

Vergelijken hoop gedoe

Normaal gesproken moet u meerdere telecomaanbieders, energieleveranciers en verzekeraars afbellen om uw vaste lasten te vergelijken met de concurrentie. Binnen drie minuten kunt u op bespaarwijzer.nl berekenen hoeveel u jaarlijks kunt besparen. Door in één keer meerdere vaste lasten te vergelijken krijgt u de bespaarmogelijkheden in één handig overzicht.

Volgens Bespaarwijzer.nl zien consumenten door de bomen het bos niet meer. Consumenten worden overladen met aanbiedingen, kortingen en vergelijkingssites, maar het is lastig om te bepalen waar u moet beginnen. Het moet eenvoudig worden om producten en diensten te vergelijken.

Hoe werkt het?

Op de Bespaarwijzer.nl kunt u enkele kerngegevens invullen die gebruikt gaan worden voor de vergelijking. Op basis van deze gegevens wordt er een persoonlijk bespaaradvies opgesteld. Bespaarwijzer.nl geeft aan waarop u kunt besparen en wat het beste alternatief is voor uw huidige product of dienst. U kunt direct online overstappen, maar u kunt het voorstel ook in de mailbox krijgen. Het bespaaradvies is volledig onafhankelijk en objectief.

BespaarWijzer heeft de eerste 1.000 persoonlijke bespaaradviezen onderzocht. Hieruit blijkt dat het vooral loont om kritisch te kijken naar drie producten: het energiecontract, de zorgverzekering en het telefoon- en internetabonnement. Met deze drie producten kan voor circa 2/3 de geadviseerde besparing gerealiseerd worden. De unieke bespaarwijzer vergelijkt in één keer 12 producten en diensten en maakt het mogelijk om binnen een paar minuten honderden euro’s te besparen.

Over BespaarWijzer

Bespaarwijzer.nl is opgezet door een viertal ondernemers die het consumenten eenvoudiger willen maken om te besparen. De website is volledig onafhankelijk. De vergelijkingen worden verzorgd door gerenommeerde partnerbedrijven. Deze partnerbedrijven hebben geen belang in Bespaarwijzer.nl. Voor de service worden er geen kosten in rekening gebracht bij de consument.

Bookmark and Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *