Goedkoop cadeau geven

De feestdagen komen er weer aan. Een gezellige en drukke tijd, maar de maand december kan ook een kostbare tijd worden. Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden om te besparen. Zo biedt Verzekeruzelf diverse tips om goedkoop aan cadeau’s te komen.


  • Koop nuttige cadeaus, zoals kleding en gereedschap.
  • Bedenk voor kleine cadeautjes (bijvoorbeeld voor pakjesavond) dat er diverse mogelijkheden zijn om deze goedkoop te kopen. Winkelketens als Wibra, Action en Kruidvat hebben regelmatig aanbiedingen. Koop op tijd cadeau’s als er goedkope aanbiedingen zijn. Of nog sterker; ruil onderling het niet gebruikte speelgoed. Of zoek op internet naar gratis tweedehands speelgoed.
  • Ontvang cadeau’s van Sinterklaas. Bij een intocht van Sinterklaas worden er wel eens cadeautjes gegeven. En bij veel supermarkten kunnen kinderen hun schoen zetten. Spannend, leuk en bovenal gratis.
  • Maak zelf cadeaus. Er zijn allerlei mogelijkheden om een leuk cadeau te maken voor een ander. Al is het maar een tegoedbon om samen eens een uitstapje te doen (dan heb je er zelf ook nog wat aan!).

Bookmark and Share

1 gedachte over “Goedkoop cadeau geven”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *