Goedkoop Sinterklaas vieren

Sinterklaas is een prachtig volksfeest, waar iedereen ontzettend veel lol en liefde uit haalt. Iedereen wil graag gastvrij zijn en mooie cadeau’s aan de ander geven. Tegelijk blijft het vaak een uitdaging om het in de perken te houden. Hoe zorg je ervoor dat de kinderen niet worden overstelpt met allerlei zinloze cadeautjes? En is het nodig om hiervoor veel geld uit te geven, of kan het ook een tandje minder?

De website Uitmetkorting geeft leuke tips om met een beperkt budget een leuk Sinterklaasfeest te hebben.

Goedkope Sinterklaas

Voor het kopen van de cadeau’s is het belangrijkste advies om tijdig rond te kijken. Er zijn steeds meer winkels die prima cadeau’s tegen spotgoedkope prijzen aanbieden. Denk aan Kruidvat of de Action, maar ook de supermarkten hebben vaak leuke suggesties. Wacht niet tot het laatste moment, maar koop in als de kans zich voordoet.
Verder kan je gerust praktische cadeau’s geven; zaken die toch al gekocht moesten worden, zoals een pyjama, handhoek of ski-broek.
Ook is het steeds minder nodig om dure CD’s of DVD’s te kopen. Tegenwoordig zijn er allerlei leuke series en films online te zien via Youtube. Waarom een Sinterklaasfilm kopen terwijl je op de tablet veel leuke series en films gewoon kan bekijken?

Tandje minder mag best

In deze tijd is het echt niet raar, en past het eigenlijk wel, om wat bewuster met geld om te gaan. Vaak krijgen kinderen veel te veel cadeautjes, waardoor ze deze ieder voor zich nog maar moeilijk kunnen waarderen. De Nederlandse kinderen zijn de gelukkigste in de wereld, dus je hoeft je echt geen zorgen te maken dat je kind iets tekort komt, als deze minder krijgt dan wat allemaal mogelijk is.

1 gedachte over “Goedkoop Sinterklaas vieren”

  1. 3 belastingvoordelen die bijna niemand kent
    In de loop van de jaren kwam ik achter een aantal belastingvoordelen die ik graag eerder had willen weten. Dat je veel ziekenkosten, studiekosten en inkomstenbelasting kan terugkrijgen bijvoorbeeld. Lees in mijn blogbericht hoe ik in de loop van jaren toch enkele duizenden euro’s terug heb weten te krijgen van de belastingdienst: http://www.artyfartyfarm.com/?page=3-belastingvoordelen-die-bijna-niemand-kent

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten