Tag Archives: Opbrengsten

Slim beleggen

Bij sparen en beleggen is een ding belangrijk; uw gezond verstand blijven gebruiken. Neem niet te hoge risico’s en denk goed na. Dan komt succes vanzelf.

Ga bij beleggingen geen impulsieve dingen doen. Beleggen is niet gokken op de beurs. Kijk om u heen en denk na wat er gebeurt. Volg het wereldnieuws en kijk welke consequenties dit kan hebben. Zo is de kans groot dat de economie voorlopig niet snel groeit en dat de inflatie toeneemt. Pas uw beleggingen hierop aan.
Heeft u veel spaargeld? Dan is dit vatbaar voor inflatie. Uw vermogen slinkt zo ongemerkt in als u niet oplet. Heeft u leningen of schulden? Niet handig. Als u in de situatie komt dat u de rente en/of aflossing niet meer kan betalen, is de bank eigenaar van alles wat als onderpand voor de leningen dient.

Kortom, zorg dat u niet afhankelijk wordt van anderen, maar een eigen appeltje voor de dorst opbouwt.

Kijk bijvoorbeeld bij Beursbox voor leuke en interessante beleggingstips.

Bookmark and Share

Geld verdienen

Geld verdienen is een stuk moeilijker dan het utigeven ervan. De vraag is hoeveel effect u kunt bereiken met het streven om meer geld te verdienen. Geld besparen is doorgaans makkelijker.

Dit gezegd hebbende, zijn er verschillende mogelijkheden, al zijn deze beperkt, om meer inkomsten te genereren. Hier wat ideeen van ons, ongetwijfeld biedt dit u inspiratie tot vernieuwende ideeen.


  • Extra werken: Harder werken bij uw huidige werkgever loont maar voor weinigen. Daarom willen wij ook voorstellen om naast uw huidige werk te kijken of u extra werk kan creeren. Te denken valt aan het maken van websites die geld verdienen, mensen tegen betaling helpen.
  • Niet weggooien maar verkopen: Uw oude spullen zijn vaak meer waard dan u zelf denkt. Gooi zo min mogelijk weg maar verkoop uw spullen. Kinderkleding, oude meubels, etc. U kunt het zo gek niet bedenken, maar vaak heeft iemand er toch wat voor over.

Bookmark and Share